Ons aanbod wordt bijna elke week uitgebreid
Niks mis met een plakje Hollandse kaas! Soms is het echter leuk om uw gasten eens iets anders dan anders aan te bieden. Een mooie Raclette, Roquefort, Gorgonzola of brie bijvoorbeeld. De ene kaas is nog mooier dan de andere. De smaken, geuren en combinaties zijn eindeloos!
Een kleine selectie uit ons ruime en unieke aanbod verse kazen. Neem contact met ons op als u specifieke wensen of vragen heeft, wij denken graag met u mee.


Polenghi Mozzarella di Bufala
Polenghi Mozzarella di Bufala kenmerkt zich door zijn zachte en frisse smaak. Tussen Mozzarella di Bufala en Mozzarella gemaakt van koemelk, zit een groot verschil. De kaas is van binnen heerlijk zacht. Aan de buitenkant lijkt het alsof de kaas in een dun vlies zit.

Queso Manchego con Diaz-Miguel
De Manchego is een Spaanse kaas uit de regio La Mancha en is gemaakt van de melk van het schapenras Manchego. Manchego is geperst en heeft een licht pikante, zoute smaak. De kaas wordt vaak als tapa verwerkt in gerechten.

Parmigiano Reggiano DOP Millesimato
Parmigiano Reggiano behoort tot de minder vette kazen. Parmigiano Reggiano DOP Millesimato 24 mesi is 24 maanden gerijpt en kan jarenlang bewaard worden.
De kaas wordt gemaakt van afgeroomde avondmelk, gemengd met volle melk van de dag daarna.

Plattelandkaas Goudse Jong Belegen plakken
Heerlijke Goudse Jong Belegen kaas in plakken. Onze Plattelandkaas Goudse Jong Belegen is voor honderd procent gemaakt van weidemelk. Dit betekent dat de melk afkomstig is van koeien die van het voorjaar tot in het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen.

Plattelandkaas Goudse Jong Belegen hotelblok

Parmigiano Reggiano Millesimato 30 mesi
Parmigiano Reggiano behoort tot de minder vette kazen. Parmigiano Reggiano Millesimato 30 mesi is 30 maanden gerijpt en kan jarenlang bewaard worden.
De kaas wordt gemaakt van afgeroomde avondmelk, gemengd met volle melk van de dag daarna. Parmigiano Reggiano heeft een kruimelige structuur.

Claxstone Acid red
De Claxstone Acid red is een milde, fluweelachtige kaas. De Claxstone Acid red wordt geproduceerd in Vale of Belvoir in het Engelse Leicestershire. De kaas is heerlijk in een salade of gesmolten op bacon of ander vlees.

ALA Mozzarella 1kg
Mozzarella van het merk ALA in een 1000g verpakking.

Queso Record de Oveja
De Queso Record de Oveja is een kaas die is gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk. In schapenkaas zit ongeveer twee keer zoveel vet als in koeienkaas.

Sori Bocconcino
Bocconcino komt oorspronkelijk uit het gebied rondom Napels in de regio Campania. De Bocconcino is een kleine kaas ter grootte van een kerstomaatje, die vers gegeten moet worden. De kaas wordt geleverd in vocht met wei of gezouten water.

Polenghi Lombardo latte
De melk van Polenghi is afkomstig van gecertificeerde boerderijen in Lombardije, Noord-Italië. De melk is na aankomst op de productielocatie onmiddellijk gepasteuriseerd om de versheid te bewaren.

Le Pave Val de SaIône
Heerlijke brie uit Haute-Saône, Noord-Frankrijk. Harde buitenkant met een heerlijk romige binnenkant. De smaak doet denken aan camembert, maar dan met een zoete ondertoon.

Pecorino Toscano
Pecorino Toscano beschikt over het Europese ‘Protected Denomination of Origin label’. De kaassoort is dan ook al honderden jaren oud. Pecorino wordt gemaakt van schapenmelk.
De kaas is na 20 dagen rijping klaar om gegeten te worden. Pecorino wordt echter ook vaak geraspt. Om een harde structuur te verkrijgen is in dat geval 4 maanden rijping nodig.

Percorino Romano
De Percorino Romano is een harde Italiaanse kaas gemaakt van schapenmelk. Dankzij de schapenmelk heeft de kaas een zilte, pittige smaak. De kaas wordt geproduceerd in de regio’s Sardinië, Lazio en Grosseto en is ideaal om (geraspt) te verwerken in gerechten.

Taleggio Dop Dolcearoma
Taleggio Dop Dolcearoma is afkomstig uit ‘Val Taleggio’, een Italiaans bergdal in de regio Lombardije (Noord-Italië). Taleggio Dop Dolcearoma is een zachte gewassen korstkaas.
De kaas is herkenbaar aan de strepen in de oranje-roze korst. Door de korst lopen blauwgrijze schimmelvlekken. Oudere korsten zijn door de licht zanderige structuur minder lekker.
De smaak is smeuïg, licht zoet en het beste te omschrijven als een combinatie van witte truffel en amandel. Hoe ouder de kaas, hoe sterker de smaak.

Gorgonzola Monteverde
De Gorgonzola Monteverde wordt al eeuwen geproduceerd in Gorgonzola, Milaan. De Gorgonzola Monteverde wordt gemaakt van koemelk. De kaas is heerlijk in een risotto, als pizza topping of door een verse pasta.

Grana Padano
Grana Padano behoort tot de kazen met een wat lager vetpercentage. De kaas is te vergelijken met Parmigiano Reggiano, al is de Grana Padano jonger, milder van smaak en minder kruimelig van structuur. De Grana Padano is beschikbaar in diverse verpakkingen.

Roomkaas met verse bieslook
Deze roomkaas wordt op authentieke wijze geproduceerd met verse ingrediënten. De Hollandse bieslook geeft de kaas een karakteristieke smaak.

Ghidetti Mascarpone Italiano
Ghidetti Mascarpone Italiano wordt geproduceerd door de familie Ghidetti. Sinds 1937 is deze familie actief in de zuivelbranche. De smaak van de Ghidetti Mascarpone Italiano is vergelijkbaar met room. Mascarpone kenmerkt zich door zijn dikke structuur.

Ghidetti Mozzarella Fiordilatte
Ghidetti Mascarpone Italiano wordt geproduceerd door de familie Ghidetti. Sinds 1937 is deze familie actief in de zuivelbranche. Mozzarella Fiordilatte is een combinatie van verse, gepasteuriseerde koemelk en niet-gepasteuriseerde koemelk.

L'Oro di Battipaglia Mozzarella
Deze mozzarella is afkomstig uit Battipaglia, een gemeente in de Italiaanse provincie Salerno. Deze kaas wordt niet voor niets het ‘l’oro’ genoemd: het is een zachte kaas die heerlijk samengaat met verse groentes of als topping op een pizza.