Over FiliusKaas

FiliusKaas is een familiebedrijf dat zich al drie generaties lang specialiseert in de kaashandel. Met meer dan 42 jaar ervaring in de wereld van kaas hebben wij veel contacten in de markt. Op deze manier stuiten wij op de mooiste kazen bij (internationale) producenten en authentieke boerderijen. Met deze werkwijze kunnen wij de scherpe prijs, versheid van onze producten én een verrassend aanbod naar onze klanten toe blijven garanderen.

In onze moderne pand (bouwjaar 2017) in Tholen (Zeeland) hebben wij voldoende ruimte om de kazen gekoeld op te slaan. Door een combinatie van de juiste temperatuur, coating en leeftijd zijn wij in staat om dagelijks een constante kwaliteit te leveren.

De Hollandse kazen die wij aanbieden zijn allemaal voorzien van het ‘Gouda Holland kwaliteitszegel’. Dit keurmerk garandeert dat de kaas gemaakt is van melk van Nederlandse koeien, volgens origineel en eeuwenoud Nederlands recept en in Nederland gerijpt.

Onze medewerkers denken graag met u mee. Zit de kaas van uw voorkeur niet in ons aanbod? Wij gaan voor u op zoek! In onze vestiging in Tholen hebben wij een behoorlijke voorraad kazen. Dat betekent dat wij op hele korte termijn kunnen leveren.

FiliusKaas

FiliusKaas