Kwaliteit in verse kazen

Bij FeliusKaas draait het om kwaliteit

De kazen die wij leveren zijn dan ook van de bovenste klasse. In ons moderne pand in Tholen hebben wij voldoende ruimte om de kazen gekoeld op te slaan. Indien gewenst brengen wij de kazen direct van de boer naar de klant. Verser kunt u het niet krijgen!

FiliusKaas-tholen_4
photography-of-man-on-kitchen-room-1062269

Constante kwaliteit

Door de juiste temperatuur, de juiste coating en de perfecte leeftijd zijn wij in staat om dagelijks een constante kwaliteit te leveren. Wij bieden zowel hele kazen als kaas in grote en kleine verpakkingen. Daarnaast snijden en verpakken wij deze op de grootte en manier zoals u dat wilt. Wij hebben contacten met vele Italiaanse fabrikanten en authentieke boerderijen. Een groot deel van ons assortiment bestaat dan ook uit Italiaanse kazen. Een behoorlijk deel van ons aanbod is authentiek en anders dan bij FiliusKaas niet verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

Kies voor FiliusKaas

Ambachtelijke Hollandse kazen zijn een echt begrip in kaasmakend Nederland. De tweede generatie in Filiuskaas met een voorliefde voor bijzondere kazen verhandelt een breed scala aan (internationale) kaasproducten.

Groot aanbod verse kazen

Maatwerk in stukken, blokken en plakken

Snelle en zorgvuldigde levering door eigen medewerkers

Servicegericht: wij denken met u mee

24/7 bestellen

Hollandse kazen

De Hollandse kazen die wij aanbieden zijn allemaal voorzien van het ‘Gouda Holland kwaliteitszegel’. Dit keurmerk garandeert dat de kaas gemaakt is van melk van Nederlandse koeien, volgens origineel en eeuwenoud Nederlands recept en in Nederland gerijpt.

hollandse kazen
block-of-parmigiano-cheese-3693280

Europese kazen

Ons assortiment bestaat onder andere uit Franse, Engelse, Zwitserse, Spaanse, Italiaanse, Duitse en Portugese kazen. Wij halen deze kazen rechtstreeks op bij de boer/producent. Zo weten wij wat we in huis halen en behouden optimaal de controle over onze producten.