Kazen voor elke toepassing

Een breed assortiment aan verse kazen

Als groothandel in kaas bieden wij u en breed assortiment aan verse kazen. Ons assortiment kwaliteitskazen is gericht op horeca, retail en industrie. Door onze unieke service zijn wij in staat om voor elke branche tegen unieke voorwaarden te leveren. Veel van onze klanten werken met een strakke planning. Het is daarom uiterst belangrijk om een levering op tijd bij de afnemer te krijgen. Wij hebben grotendeels zelf de bezorging van onze producten in beheer. Daarnaast werken wij samen met een gerenommeerd transportbedrijf, zodat wij een betrouwbare en efficiënte levering kunnen waarborgen.

filiuskaas-vrachtwagen

Kies voor FiliusKaas

Ambachtelijke Hollandse kazen zijn een echt begrip in kaasmakend Nederland. De tweede generatie in Filiuskaas met een voorliefde voor bijzondere kazen verhandelt een breed scala aan (internationale) kaasproducten.

Groot aanbod verse kazen

Maatwerk in stukken, blokken en plakken

Snelle en zorgvuldigde levering door eigen medewerkers

Servicegericht: wij denken met u mee

24/7 bestellen

rendered

FiliusKaas Out of Home

Kazen worden in de horeca in allerlei gerechten gebruikt: van kaasplateau tot pizza, van bittergarnituur tot een salade. Door ons uitgebreide assortiment vinden onze kazen gretig aftrek bij gerenommeerde restaurants. Chefkoks zijn steeds vaker op zoek naar bijzondere kazen die hun gerechten optimaal onderstrepen. In ons aanbod vindt u kazen die tijdens het ontbijt, bij de lunch, als tussendoortje, bij de borrel, of als nagerecht geserveerd kunnen worden.

FiliusKaas voor retail

Een mooie Hollandse of bijzondere Europese kaas koopt u bij Filiuskaas! Wij kunnen zowel hele als op maat gesneden kazen leveren.

De producenten waarmee wij werken beschikken over de benodigde internationale certificeringen zoals BRC, IFS en QLIP.

retail
industrie

FiliusKaas voor industrie

Om verdere verwerking van kaas in bijvoorbeeld broodjes, pizza’s, maaltijden of snacks zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij maatwerk aan. U kunt bij ons terecht voor porties, blokken, plakken en geraspte kaas.

Informeer via info@filiuskaas.nl naar de mogelijkheden.